Játékosok átigazolása  Több mint 20 éve

TRANSFER ROOM által hitelesített Ügynökség

Kiss Balázs a Győri ETO FC-ben folytatja

Jun 23, 2022

Kiss Balázs személyében több poszton is bevethető labdarúgót szerződtetett az ETO FC. A 23 esztendős játékos Siófokról teszi át székhelyét Győrbe, ahol szeretné alapemberként segíteni céljai elérésében az együttest.

Kiss Balázs az előző szezonban támadóként kapott szerepet, ám pályafutása során játszott már a védelemben is. A labdarúgást a Vasas Kubala Akadémián kezdte, ahonnan Siófokra került, ami azóta az egyetlen felnőttcsapata volt. Most nagy tervekkel érkezett Győrbe, szeretne alapemberré válni az ETO-ban, és jó játékkal segíteni az együttest a jó szereplésben. Kiss Balázs kétéves szerződést írt alá, már nagyon várja a bajnoki rajtot, hogy bizonyíthasson a szakmai stábnak.

– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú csapathoz kerültem – kezdte Kiss Balázs. – Öt évet töltöttem el Siófokon, ahol nagyon jól éreztem magam, de úgy gondoltam, hogy új impulzusokra, és környezetváltozásra van szükségem. Mihalecz István megkeresésére érkeztem Győrbe, úgy érzem, hogy itt tovább tudok fejlődni. Szeretnék minél több játéklehetőséget kiharcolni magamnak, és segíteni a csapatot, hogy a tabellán előkelő helyen tudjon végezni.